Browsing Epoka University by Title

DSpace Repository

Browsing Epoka University by Title

Sort by: Order: Results:

  • Enkelejda, Mëhalla (E. Mëhalla, 2023-07-10)
    Ky punim shqyrton kuadrin ligjor që lidhet me zgjidhjen e martesës dhe pjesëtimin e pasurisë në Shqipëri. Ai ofron një pasqyrë të ligjeve, procedurave dhe parimeve të zbatueshme që rregullojnë zgjidhjen e martesave në ...

Search DSpace


Browse

My Account