Browsing VOLUME 06 / SEPTEMBER 2014 by Subject "Etno-psikologji; Tradita kulturore; Veçori të Temperamentit dhe të karakterit; Krenari kombëtare; Doke; Stereotipe të sjelljes e të tjera"

DSpace Repository

Browsing VOLUME 06 / SEPTEMBER 2014 by Subject "Etno-psikologji; Tradita kulturore; Veçori të Temperamentit dhe të karakterit; Krenari kombëtare; Doke; Stereotipe të sjelljes e të tjera"

Sort by: Order: Results:

  • ORHANI, Zenel; MUÇA, Valbona; ORHANI, Edlir (Beder University, 2014-09)
    Në qendër të studimit me temë “Çështje themelore të zhvillimit të etno-psikologjisë shqiptare, vihen probleme që lidhen me zhvillimin e shkencës së etno-psikologjisë në Shqipëri. Për trajtimin e kësaj teme udhëhiqemi nga ...

Search DSpace


Browse

My Account