Browsing ICES 2015 by Author "Pine, Xhensila"

DSpace Repository

Browsing ICES 2015 by Author "Pine, Xhensila"

Sort by: Order: Results:

  • Pine, Xhensila (Proceedings of the 5th International Conference on European Studies 5th ICES 6-7 November 2015, 2015-11-06)
    Ky artikull është një përpjekje për të hedhur dritë mbi atë c’ka vërtet ka ndodhur me sistemet politike nder vite, e atë që vërtet ndryshoi te to dhe ndërmjet tyre si dhe c’ka ngeli e njëjtë ashtu sikundër shumë kush e ...

Search DSpace


Browse

My Account